Uw bedrijfsprocessen en afdelingen optimaal ingericht met interim controlling van SCML Interim

De noodzaak van een goed inzicht in de kosten in zeer van belang bij logistieke diensverleners en in het supply chain management. Het is goed om te weten wat de marges per product zijn en ook of beslissingen of taken beter uitbesteed of zelf uitgevoerd kunnen worden. Bij dit soort vraagstukken kan de interim controller zeer veel betekenen voor uw organisatie, voor de optimale inrichting van uw bedrijfsvoeringproces. Elk proces binnen uw organisatie kan worden vertaald in geldstromen die gebruikt kunnen worden om advies te geven over de financiële gevolgen van strategische beslissingen.

Logistics & Supply Chain Controller

Een logistics controller van SCML Interim

Een interim controller kan uw bedrijf ondersteunen bij het optimaal inrichten van bepaalde processen of afdelingen binnen de organisatie. De interim controller analyseert de huidige status van het bedrijf en brengt vervolgens strategische en operationele adviezen uit. Hij stelt een plan op omtrent de logistiek of supply chain en gaat hier vervolgens mee aan de slag. Bij SCML Interim kun je vertrouwen op de vele jaren ervaring als supply chain- en logistiek controller binnen de logistieke dienstverlening.

Uitgebreide kennis en ervaring

Bij SCML Interim hebben wij een uitgebreide kennis in huis. Zo hebben wij ervaring met het implementeren van SAP FI/CO, shared service centers en strategieën voor import en export. Ook hebben wij ervaring met supply chain management, supply chain finance en werkkapitaal beheer. Ook is er ruime kennis van het transformeren van ABC en omzetten naar Activity Based Management systemen en dashboards, waarbij de finance, productiviteit en kwaliteit van het proces in een proces wordt opgenomen. Door jarenlange ervaring als controller binnen de logistieke dienstverlening en brede financiële & controlling achtergrond zijn er ook mogelijkheden tot finance management, inzetten van supply chain controller, financial modelling van supply chain en transport netwerken en finance management en controlling.