Interim Project Manager

Verder met uw organisatie met een interim project manager van SCML Interim

Bij SCML Interim & Consultancy bent u aan het juiste adres voor een vakspecialist op het gebied van logistics- and supply chain management. Een ervaren en deskundige interim projectmanager pakt een specifiek probleem deskundig aan om uw organisatie verder te helpen.

SCML Interim heeft ervaring op het gebied van logistiek, transport management, supply chain management, distributiestrategie├źn in zeer uiteenlopende branches. Van FMCG tot automotive, line feeding en JIT-sequence processen, wij weten bij elk specifiek probleem de juiste technieken toe te passen. Of het nu gaat om vervanging van een tijdelijk afwezige manager, onvoorzien vertrek, specifieke opdrachten of projecten, projectmanagement of veranderingstrajecten, wij zorgen voor de juiste interim projectmanager om dit voor u aan te pakken.

Een freelance project manager van SCML Interim

Wanneer u besluit een opdracht neer te leggen bij SCML Interim dan formuleren wij een duidelijk afgebakende opdrachtomschrijving met een tijdsplanning en de mijlpalen van het project. Het is dus ook voor u als opdrachtgever duidelijk wat u terugkrijgt voor uw investering en u kunt de vooruitgang van de organisatie met behulp van de freelance project manager dus zelf goed monitoren. Wij rapporteren zelf ook tweewekelijks over de voortgang en eventuele relevante zaken die wij tegenkomen tijdens het project. Problemen die worden aangekaart en de oplossing die wij hiervoor zien, zullen duidelijk worden gepresenteerd zodat u in staat bent met de beschikbare informatie verdere keuzes te maken. Of het nu gaat om voorraadbeheer, inkoop, planning, management, forecasting of customer service, wij hebben de juiste oplossing.

Change management: hervorming in uw organisatie

Een stap verder is soms niet genoeg. Wij kunnen u helpen met vraagstukken over het transformeren tot een volwassen organisatie op het gebied van supply chain management. Processen en systemen moeten de mens ondersteunen. De veranderingen zijn dus gedreven door het inrichten van systemen en ook het gedrag van de mensen in de organisatie. Wij helpen u graag dit proces te begeleiden en uw mensen te stimuleren.